Produk

  • LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 8.0 4+32G

    Panel Panel Flat Interaktif LYNDIAN Q Series Android 8.0 4 + 32G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display tata letak kristal cair definisi tinggi, teknologi pangenalan inframerah canggih, ndhukung panggunaan fungsi tutul miturut saluran sinyal. Sistem Android lan sistem Windows kanthi kontrol tutul 20 poin, fleksibel lan trep kanggo dioperasikake.

    Bahan: Bingkai Paduan Aluminium

    Titik tutul: 20 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Unit lampu mburi: DLED

    Wektu Respon: 8ms

  • LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 8.0 3+32G

    Panel Panel Flat Interaktif LYNDIAN Q Series Android 8.0 3 + 32G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display tata letak kristal cair definisi tinggi, teknologi pangenalan inframerah canggih, ndhukung panggunaan fungsi tutul miturut saluran sinyal. Sistem Android lan sistem Windows kanthi kontrol tutul 20 poin, fleksibel lan trep kanggo dioperasikake.

    Bahan: Bingkai Paduan Aluminium

    Titik tutul: 20 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Unit lampu mburi: DLED

    Wektu Respon: 8ms

  • LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 8.0 2+16G

    Panel Panel Flat Interaktif LYNDIAN Q Series Android 8.0 2 + 16G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display tata letak kristal cair definisi tinggi, teknologi pangenalan inframerah canggih, ndhukung panggunaan fungsi tutul miturut saluran sinyal. Sistem Android lan sistem Windows kanthi kontrol tutul 20 poin, fleksibel lan trep kanggo dioperasikake.

    Bahan: Bingkai Paduan Aluminium

    Titik tutul: 20 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Unit lampu mburi: DLED

    Wektu Respon: 8ms

  • LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 6.0 1+8G

    Panel Panel Flat Interaktif LYNDIAN Q Series Android 6.0 1 + 8G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display tata letak kristal cair definisi tinggi, teknologi pangenalan inframerah canggih, ndhukung panggunaan fungsi tutul miturut saluran sinyal. Sistem Android lan sistem Windows kanthi kontrol tutul 20 poin, fleksibel lan trep kanggo dioperasikake.

    Bahan: Bingkai Paduan Aluminium

    Titik tutul: 20 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Unit lampu mburi: DLED

    Wektu Respon: 8ms

  • LYNDIAN Smart Blackboard interactive blackboard

    Papan Tulis interaktif LYNDIAN Smart Blackboard

    LYNDIAN BQ Series Nano Interactive Blackboard minangka peralatan tampilan piwulang anyar, kanthi tampilan HD, operasi tutul, fungsi piwulang nulis papan tulis ing siji; Android, sistem Windows bawaan, bisa ngatasi panggunaan mulang aplikasi sing beda-beda.

    Bahan: Bingkai Paduan Aluminium

    Titik tutul: 10 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Ukuran: L * H * D: 4250 * 1250 * 135mm

    Unit lampu mburi: DLED

    Wektu Respon: 8ms

  • LYNDIAN 58 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 58 inch LCD Regangan

    LYNDIAN 58 inch Series LCD Display Series Railway LCD LCD Extra Wide , Tampilan Bar Bar iki, ngowahi ukuran layar lcd, tampilan sing cocog kanggo papan akses umum, Ukuran khusus, panel peregangan Ultra kanggo transportasi, Game integrasi kendaraan lan game lan game integrasi kendharaan lan cara nemokake gaya, nawakake pendekatan inovatif lan anyar kanggo narik kawigatene masarakat. Konten sing ana gandhengane kanthi layar lebar, desain bunder, persegi panjang kanggo nggawe loro monitor dadi siji amarga sampeyan bisa nyetir lan ngatur pariwara lan penumpang.

    Instalasi: Mount rak, Mount Wall lan Stand On Meja Kasedhiya

    Input: USB, Slot Card SD

    Aplikasi: Indoor

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu mburi: ELED

  • LYNDIAN 49.5 inch Stretched LCD Display

    Tampilan LCD Peregangan LYNDIAN 49.5 inci

    LYNDIAN 49.5 inch LCD Display Series Railway LCD LCD Extra Wide , Tampilan Bar Bar iki, ngowahi ukuran layar lcd, tampilan sing cocog kanggo papan akses umum, ukuran khusus, panel Ultra digawe kanggo transportasi, Game integrasi kendaraan lan game lan game integrasi kendharaan lan cara nemokake gaya, nawakake pendekatan inovatif lan anyar kanggo narik kawigatene masarakat. Konten sing ana gandhengane kanthi layar lebar, desain bunder, persegi panjang kanggo nggawe loro monitor dadi siji amarga sampeyan bisa nyetir lan ngatur pariwara lan penumpang.

    Instalasi: Mount rak, Mount Wall lan Stand On Meja Kasedhiya

    Input: USB, Slot Card SD

    Aplikasi: Indoor

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu mburi: ELED

  • LYNDIAN 43.8 inch Stretched LCD Display

    Tampilan LCD Peregangan LYNDIAN 43.8 inci

    LYNDIAN 43.8 inch LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide , Tampilan Bar Bar iki, ngowahi ukuran layar lcd, tampilan sing cocog kanggo papan akses umum, ukuran khusus, panel peregangan Ultra kanggo transportasi, Game integrasi kendaraan lan game lan game integrasi kendharaan lan cara nemokake gaya, nawakake pendekatan inovatif lan seger kanggo narik kawigatene masarakat. Konten sing ana gandhengane kanthi layar lebar, desain bunder, persegi panjang kanggo nggawe loro monitor dadi siji amarga sampeyan bisa nyetir lan ngatur pariwara lan penumpang.

    Instalasi: Mount rak, Mount Wall lan Stand On Meja Kasedhiya

    Input: USB, Slot Card SD

    Aplikasi: Indoor

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu mburi: ELED

  • LYNDIAN 43 inch Stretched LCD Display

    Tampilan LCD Peregangan LYNDIAN 43 inci

    LYNDIAN 43 inch LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide , Tampilan Bar Bar iki, ngowahi ukuran layar lcd, tampilan sing cocog kanggo papan akses umum, Ukuran khusus, panel Ultra bentang kanggo transportasi, Game integrasi kendaraan lan game lan game integrasi kendharaan lan cara nemokake gaya, nawakake pendekatan inovatif lan anyar kanggo narik kawigatene masarakat. Konten sing ana gandhengane kanthi layar lebar, desain bunder, persegi panjang kanggo nggawe loro monitor dadi siji amarga sampeyan bisa nyetir lan ngatur pariwara lan penumpang.

    Instalasi: Mount rak, Mount Wall lan Stand On Meja Kasedhiya

    Input: USB, Slot Card SD

    Aplikasi: Indoor

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu mburi: ELED

  • LYNDIAN 40.6 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 40,6 inci LCD Regangan

    LYNDIAN 40.6 inch LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide , Tampilan Bar Bar iki, ngowahi ukuran layar lcd, tampilan sing cocog kanggo papan akses umum, ukuran khusus, panel peregangan Ultra kanggo transportasi, Game integrasi kendaraan lan game lan game integrasi kendharaan lan cara nemokake gaya, nawakake pendekatan inovatif lan anyar kanggo narik kawigatene masarakat. Konten sing ana gandhengane kanthi layar lebar, desain bunder, persegi panjang kanggo nggawe loro monitor dadi siji amarga sampeyan bisa nyetir lan ngatur pariwara lan penumpang.

    Instalasi: Mount rak, Mount Wall lan Stand On Meja Kasedhiya

    Input: USB, Slot Card SD

    Aplikasi: Indoor

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu mburi: ELED

  • LYNDIAN 38.5 inch Stretched LCD Display

    Tampilan LCD Peregangan LYNDIAN 38.5 inci

    LYNDIAN 38.5 inch LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide , Tampilan Bar Bar iki, ngowahi ukuran layar lcd, tampilan sing cocog kanggo papan akses umum, ukuran Customized, panel peregangan Ultra kanggo transportasi, Game integrasi kendaraan lan game lan game integrasi kendharaan lan cara nemokake gaya, nawakake pendekatan inovatif lan anyar kanggo narik kawigatene masarakat. Konten sing ana gandhengane kanthi layar lebar, desain bunder, persegi panjang kanggo nggawe loro monitor dadi siji amarga sampeyan bisa nyetir lan ngatur pariwara lan penumpang.

    Instalasi: Mount rak, Mount Wall lan Stand On Meja Kasedhiya

    Input: USB, Slot Card SD

    Aplikasi: Indoor

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu mburi: ELED

  • LYNDIAN 37.7 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 37,7 inci LCD Regangan

    LYNDIAN 37.7 inch LCD Display Series Railway LCD LCD Extra Wide , Tampilan Bar Bar iki, ngowahi ukuran layar lcd, tampilan sing cocog kanggo papan akses umum, ukuran khusus, panel Ultra bentang kanggo transportasi, Game integrasi kendaraan lan game integrasi kendaraan lan wayfinding gaya, nawakake pendekatan inovatif lan anyar kanggo narik kawigaten masarakat. Konten sing ana gandhengane kanthi layar lebar, desain bunder, persegi panjang kanggo nggawe loro monitor dadi siji amarga sampeyan bisa nyetir lan ngatur pariwara lan penumpang.

    Instalasi: Mount rak, Mount Wall lan Stand On Meja Kasedhiya

    Input: USB, Slot Card SD

    Aplikasi: Indoor

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu mburi: ELED