Warta

Warta

  • Guangzhou Lindian Smart won the “High-tech Enterprise” certificate

    Guangzhou Lindian Smart menang sertifikat "Perusahaan teknologi tinggi"

    Guangzhou Lindian Intelijen Co, Ltd dianugerahi sertifikat perusahaan teknologi dhuwur lan anyar bebarengan diterbitake dening departemen ilmu lan teknologi provinsi Guangdong, departemen keuangan provinsi Guangdong lan administrasi negara ta ...
    Waca liyane
  • Guangzhou Lindian Intelligent | support online eduction

    Guangzhou Lindian sing cerdas | dhukungan eduction online

    Kanggo mungkasi COIVD-19 saka sekolah sing kena infeksi, biro pendhidhikan wis menehi kabar babagan mrentahake sekolah ing kabeh tingkatan lan kelas kanggo nundha semester musim semi ing taun 2020. p ...
    Waca liyane
  • Apa Tampilan Interaktif

    Lingkungan bisnis saiki wis cepet banget, didorong dening macem-macem piranti kayata tablet, laptop, ponsel cerdas, lan komputer desktop. Iki minangka piranti sing digunakake kanggo nindakake operasional saben dinane. Kemajuan teknologi piranti kasebut ndadekake ...
    Waca liyane