Tampilan produk

LYNDIAN minangka pabrikan profesional sing darmabakti kanggo riset, pangembangan, desain, produksi, penjualan lan layanan papan tulis interaktif, papan tulis cerdas, tablet cerdas interaktif, produk lan solasi interaksi komputer manungsa, digunakake ing bidang pendhidhikan, pengajaran, rapat perusahaan, pameran bisnis lan wilayah umum.

Produk liyane

  • companypic
  • companypic2
  • companypic3

Napa Pilih Kita

Guangzhou Lindian Intelligent Technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional sing didedikake kanggo riset, pengembangan, desain, produksi, penjualan lan layanan papan tulis interaktif, papan tulis cerdas, tablet cerdas interaktif, produk lan solasi interaksi manungsa-komputer, sing akeh digunakake ing pendhidhikan, piwulang, rapat perusahaan, pertunjukan bisnis lan area umum. Produk kami misuwur banget ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Afrika lsp.

Kita didegake ing taun 2009 lan dununge ing Guangzhou, China. Pabrik kalebu luwih saka 10000 meter persegi, lan duwe pusat R&D berteknologi tinggi, kalebu 20 insinyur lan teknisi, Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan paling apik, kita wis nggawe kualitas modern sistem manajemen sing selaras banget karo standar internasional.

Warta Perusahaan

Guangzhou Lindian Smart menang sertifikat "Perusahaan teknologi tinggi"

Guangzhou Lindian Intelijen Co, Ltd dianugerahi sertifikat perusahaan teknologi dhuwur lan anyar bebarengan diterbitake dening departemen ilmu lan teknologi provinsi Guangdong, departemen keuangan provinsi Guangdong lan administrasi negara ta ...

Guangzhou Lindian sing cerdas | dhukungan eduction online

Kanggo mungkasi COIVD-19 saka sekolah sing kena infeksi, biro pendhidhikan wis menehi kabar babagan mrentahake sekolah ing kabeh tingkatan lan kelas kanggo nundha semester musim semi ing taun 2020. p ...

  • Sambutan pelanggan saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi pabrik!