. China MT5 Interactive Flat Panel 4 + 32G produsen lan supplier |Lindian

Panel Datar Interaktif MT5 4+32G

Katrangan singkat:

Versi Android 11.0 paling anyar

Teknologi IR canggih ndhukung nulis 20 tutul

Total output daya 15W * 2 karo bass independen

Layar definisi ultra-dhuwur 4K


  • Ukuran kasedhiya:65/75/86/98 inci
  • Detail Produk

    Tag produk

    画板 9 画板 6 画板 5 画板 4 画板 3 画板 7 画板 2 画板 1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk