Babagan Kita

Babagan Kita

Profil perusahaan

Guangzhou Lindian Intelligent Technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional sing khusus kanggo riset, pangembangan, desain, produksi, penjualan, lan layanan papan tulis interaktif, papan tulis cerdas, tablet cerdas interaktif, produk interaksi manungsa-komputer, lan solusi, sing akeh digunakake ing pendhidhikan, pengajaran, rapat perusahaan, pameran bisnis, lan area umum.

Kita didegake ing taun 2009 lan dununge ing Guangzhou, China. Pabrik kalebu luwih saka 10000 meter persegi, lan duwe pusat R&D berteknologi tinggi, kalebu 20 insinyur lan teknisi, Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan paling apik, kita wis nggawe kualitas modern sistem manajemen sing selaras banget karo standar internasional. lan entuk sertifikat CE, FFC, FCB, CCC, IS O9001, ISO14001, OHSAS18001.

Produk kami misuwur banget ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Afrika lsp. OEM lan ODM kabeh ditampa, Apa milih produk saiki saka katalog utawa njaluk pitulung teknik kanggo aplikasi sampeyan. Kita uga tetep ngupayakake lan ngembangake produk anyar nganti bisa memenuhi panjaluk anyar saka pelanggan. Kualitas, rega cukup lan layanan sing apik mesthi dijanjekake kanggo kabeh pelanggan. Sugeng rawuh pelanggan saka saindenging jagad menyang pabrik kanggo ngunjungi lan nuntun!

Lingkungan perusahaan

Sertifikat

certificate (1)
certificate (3)
certificate (5)
certificate (2)
certificate (4)
certificate (6)
zhengshu