PAWARTA

Guangzhou Lindian Smart menang sertifikat "Perusahaan teknologi tinggi"

Guangzhou Lindian Intelligence Co., Ltd. dianugerahi sertifikat perusahaan teknologi tinggi lan anyar sing bareng diterbitake dening departemen ilmu pengetahuan lan teknologi provinsi Guangdong, departemen keuangan provinsi Guangdong lan administrasi perpajakan provinsi Guangdong. Iki diakoni minangka perusahaan teknologi sing dhuwur lan anyar lan dianugerahi gelar kehormatan "perusahaan teknologi tinggi lan anyar nasional". Tanggal 2 Desember 2019.

ldnewpic1

Kanggo dhukungan lan pangenalan terus-terusan saka para pelanggan. Praktek kasebut mbuktekake manawa "kepuasan pelanggan minangka siji-sijine standar kanggo nyoba karya kita" .Inovasi lan reformasi "langkah luwih cepet", teknologi inti asli ing tangane dhewe, supaya bisa ngerteni prakarsa ing kompetisi lan pembangunan.

ldnewpic2

Penghargaan nasional iki minangka dorongan gedhe kanggo pangembangan intelijen lindian mbesuk, lan uga nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo pangembangan intelijen Lindian sabanjure. Intelijen Lindian Lindian bakal njupuk "perusahaan teknologi tinggi" minangka kesempatan, terus njogo teknologi pisanan, tambahake investasi lan investasi pangembangan, terus nggawe inovasi konsep produk. Salajengipun ningkatake proses inovasi independen lan riset independen lan pangembangan, ngiyatake kemampuan inovasi teknologi perusahaan ing produk lan aspek liyane, nambah kemampuan inovasi ilmiah lan teknologi lan transformasi asil, lan nyedhiyakake dhukungan teknis sing kuat kanggo perusahaan kanggo ngupayakake pembangunan bermutu lan dadi perusahaan kelas pertama ing industri!

ldnewpic3

Guangzhou Lindian Budidaya jero kristal cair, modul lampu latar pirang-pirang taun suwene, kanthi riset lan pangembangan sing kuat lan teknologi canggih lan teknologi ing omah lan luar negeri kanthi dhasar pambentukan R & D, produksi, penjualan sawetara integrasi rantai industri ekologi, gumantung karo teknologi terkemuka lan kualitas produk sing apik banget, ing bidang tampilan kristal cair ing posisi utama ing China.


Wektu kiriman: Jun-04-2020