PAWARTA

Guangzhou Lindian sing cerdas | dhukungan eduction online

Kanggo mungkasi COIVD-19 saka sekolah sing kena infeksi, biro pendhidhikan wis menehi kabar babagan mrentahake sekolah ing kabeh level lan kelas kanggo nundha semester musim semi ing taun 2020. Ing wektu sing padha, sajrone pencegahan epidemi lan wektu kontrol, kita bakal ngleksanakake prinsip "ora ana suspensi kelas, ora ana suspensi kelas lan ora ana suspensi pengajaran", saengga bisa nyuda dampak epidemi tumrap karya pendidikan sekolah dhasar lan menengah ing saindenging negara, lan pengajaran online liwat platform online wis dadi pendekatan utama. Mula, ruang niaga Guangzhou nganakake kegiyatan kanggo mbantu pendhidhikan online, lan Lindian kanthi aktif tumindak menehi kontribusi minangka perwakilan perusahaan teknologi.

ldnewpic4

Sumbangan amal Intelijen Guangzhou Lindian, mbantu nggawe pencegahan epidemi kampus penjara. Ing konferensi sumbangan iki, Lindian nyumbang mesin tutul pendhidhikan menyang sekolah dhasar pusat lokal lan sekolah menengah lokal, ngewangi kampus nggawe situs pencegahan epidemi kampus sing kuat lan nambah efektifitas pendidikan online. Kepala sekolah utama lan sekolah menengah utama ing dalan lokal ujar manawa inovasi ilmiah adhedhasar bakat, lan mung inovasi pendhidhikan terus-terusan sing bisa nggawe akeh bakat inovatif. Wiwit saiki, kita kudu melu jalur pangembangan jaman anyar ilmu sains lan teknologi anyar. Sumbangan perusahaan iki nggawa sumber anyar menyang sekolah. Piwulang jarak kasebut apik banget, interaksi luwih trep, lan pendhidhikan online bakal tekan level sing luwih dhuwur.

ldnewpic5
ldnewpic6
ldnewpic7

"Epidemi kasebut minangka komando, pencegahan lan kontrol minangka tanggung jawab", Lindian kanthi aktif nanggapi panggilan kasebut, kanggo nindakake tugas sing apik ing periode pencegahan epidemi penyebaran aktif lan pengaturan sing ati-ati. kanggo menehi kontribusi kanggo perusahaan, menehi tanggung jawab sosial lan nglindhungi urip kita.

ldnewpic8
ldnewpic9

Trickle, confluence into the sea, epidemi kejam, ana katresnan ing jagad. Kabeh kita njupuk tindakan konkrit kanggo nyegah lan ngontrol epidemi kasebut, lan kita wis dadi kekuwatan kuat kanggo menang perang iki. Epidemi kasebut ora mundur , katresnan ora suda, sumbangan cerdas Guangzhou Lindian isih ana ... Bareng, kita bakal menang kanthi cepet nglawan epidemi kasebut.


Wektu kiriman: Jun-01-2020